Om oss / Elektriker Stockholm AB

Om Elex2024-01-29T17:23:50+01:00
Säkring
Vilka är vi?

Om oss

På Elex Stockholm tror vi på fördelarna med elektrikertjänster för en mer hållbar och säker framtid. Sedan vi grundades 2017 har vi varit dedikerade till att hjälpa våra kunder att optimera sina elektriska lösningar. Med över 1000+ nöjda kunder är vi engagerade i att spela vår roll i att förbättra elsystemen i Sverige.

 • Vi arbetar för att främja användningen av kvalificerade elektriker för att hjälpa till att förbättra elsystemen i Sverige.

 • Vi har åtagit oss att tillhandahålla professionella elinstallationstjänster av hög kvalitet för alla våra kunder.
 • Vi tar oss an projekt av alla storlekar och är dedikerade till att uppfylla varje enskild kunds unika behov.

Smarta hem

 1. Plejd
  Om du vill uppgradera ditt hem med en intelligent belysningslösning gör Plejd det enkelt. Våra certifierade elektriker i Stockholm installerar produkterna diskret bakom din strömbrytare eller i din elcentral, och du kan hantera din belysning via standardbrytaren eller Plejd-appen. Vi installerar över 2 000 Plejd-dimmers varje år. Besök Plejds hemsida för att få veta mer.

 2. Niko Home Control

  Vi erbjuder även installationstjänster för NIKO smarta hemsystem, som gör att du kan styra alla aspekter av ditt hem. Våra erfarna elektriker i Stockholm hjälper dig att få ut det mesta av ditt smarta hem. Besök Niko Home Controls hemsida för mer information.

   

Dra nytta av ROT-avdraget när du anlitar en elektriker i Stockholm

ROT-avdraget är en fantastisk möjlighet för hushåll att minska kostnaderna när de anlitar en elektriker för renoverings-, ombyggnads-, och tillbyggnadsarbeten. Genom att använda ROT-avdraget kan du dra av upp till 30% av arbetskostnaden, vilket innebär att du får ett betydande ekonomiskt stöd när du förbättrar ditt hem.

För att säkerställa att ROT-avdraget gäller för ditt projekt, är det viktigt att anlita en professionell och licensierad elektriker som uppfyller Skatteverkets krav. På Elex Stockholm har vi lång erfarenhet av att utföra kvalificerade elinstallationer och vi hjälper dig gärna att dra nytta av ROT-avdraget.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och för att ta reda på hur mycket du kan spara genom att använda ROT-avdraget för ditt projekt.

Vanligt ställda frågor om ROT-avdrag

Hur ansöker jag om ROT-avdraget?2023-04-29T23:04:01+02:00

När du anlitar en elektriker från Elex Stockholm kommer vi att hjälpa dig med ROT-avdraget genom att inkludera det i fakturan. Detta innebär att du inte behöver ansöka om ROT-avdraget separat, utan istället får en reducerad faktura där avdraget redan har tagits med i beräkningen.

Hur mycket kan jag spara med ROT-avdraget?2023-04-29T23:03:35+02:00

Genom att använda ROT-avdraget kan du dra av upp till 30% av arbetskostnaden för kvalificerade projekt. Detta innebär att du kan spara en betydande summa pengar när du förbättrar ditt hem med hjälp av en elektriker i Stockholm.

Vilka projekt är berättigade till ROT-avdraget?2023-04-29T23:02:58+02:00

ROT-avdraget gäller för renoverings-, ombyggnads- och tillbyggnadsarbeten i bostäder, inklusive elinstallationer, byte av eluttag, elcentraler, montering av lampor och utomhusbelysning.

Hur kan jag dra nytta av ROT-avdraget när jag anlitar en elektriker?2023-04-29T23:02:31+02:00

För att dra nytta av ROT-avdraget när du anlitar en elektriker i Stockholm måste du se till att elektrikern är professionell och licensierad samt uppfyller Skatteverkets krav. På Elex Stockholm har vi lång erfarenhet av att utföra kvalificerade elinstallationer och vi hjälper dig gärna att dra nytta av ROT-avdraget.

Vad är ROT-avdraget?2023-04-29T23:01:44+02:00
 1. ROT-avdraget är en skattereduktion som erbjuds av den svenska regeringen för att uppmuntra renoverings-, ombyggnads- och tillbyggnadsarbeten i bostäder. Genom att använda ROT-avdraget kan hushåll dra av upp till 30% av arbetskostnaden för kvalificerade projekt.

Upptäck våra kundomdömen

Vi förstår att varje kunds behov och förväntningar skiljer sig när det gäller elinstallationer. Därför erbjuder vi anpassade lösningar för att uppfylla dina specifika krav. Oavsett om du behöver en enkel eluttagsinstallation eller en mer avancerad elsystemuppgradering har vi kunskapen för att ge dig en personligt anpassad lösning som passar dina behov. Vårt erfarna team kommer att samarbeta med dig för att förstå dina krav och rekommendera den optimala lösningen för att uppfylla dina behov. Med Elex kan du vara säker på att du får den elektriska lösningen du behöver, skräddarsydd för dina specifika krav.

Till toppen