Elex Stockholm – Din pålitliga elektriker i Solna

Välkommen till Elex Stockholm, din lokala och pålitliga elektriker i Solna! Vi erbjuder professionella och högkvalitativa elektriska tjänster för både privatpersoner och företag. Oavsett om du behöver hjälp med installationer, underhåll eller reparationer, står vi redo att bistå med vår expertis och mångåriga erfarenhet.

Hur det går till

Förklara detaljerat vad du behöver assistans med.
Ta bilder och inkludera beskrivningar och ritningar på det du vill ha löst.
Inom 48 timmar återkommer vi med en skräddarsytt kostnadsförslag.


Vill du ha en kostnadsfrioffert?

Fyll i formuläret nedan, vi återkopplar inom 24h

Elex Stockholm – ditt förstahandsval för elektriker i Solna

Vänta inte längre, kontakta Elex Stockholm idag för en kostnadsfri offert och låt oss visa hur vi kan hjälpa dig med dina elektriska behov. Och glöm inte att vårt vänliga team alltid finns här för att svara på dina frågor.

Vad säger våra kunder?

Våra elektriker i Stockholm, tar vi hand om att uppgradera ditt elsystem, utöka elcentralen eller installera din nya designlampa på ett säkert och tryggt sätt. Vi använder bara elprodukter av högsta kvalitet och erbjuder en omfattande lösning för installation.

Som invånare i eller omkring Solna har du tillgång till skickliga elektriker i ditt närområde. Vi står redo att ta oss an ditt elprojekt, oavsett om det är stort eller litet. Vi utför alla typer av elinstallationer, reparationer eller underhåll som är kopplade till privata bostäder, arbetsplatser och kontor, butiker, lager och fabriker i Solna. Våra elektriker i Solna har hög kompetens och lång erfarenhet inom olika typer av elarbete. Vi arbetar med riskmedvetenhet för att garantera dig som kund hög funktionalitet och säkerhet i våra utförda arbeten.

Erfaren elektriker i Solna

Det är alltid rekommenderat att anlita en elektriker för projekt där elektricitet är inblandad och vi står redo att bistå dig i Solna med omnejd. Att på egen hand försöka sig på en elrenovering kan vara både farligt för dig och skadligt för byggnaden. Det är också viktigt att veta att de flesta försäkringar inte täcker skador som uppstått på grund av elfel.

Våra elektriker erbjuder elarbete i Solna

Vi har kunskap inom många olika områden när det kommer till att utföra elarbete av olika slag och därför kan våra elektriker i Solna erbjuda dig en stor variation av tjänster. Om du har övergått till att köra elbil kan vi installera en laddstation så att du kan ladda din bil i anslutning till din bostad. Dessutom är ett annat populärt elarbete som ofta anförtros våra elektriker är att installera takvärmekablar på hustak i Solna.

Vi spelar också en grundläggande roll i övergången till smarta hem, som vi ser en stor ökning av. Här kan vi erbjuda flera lösningar beroende på vad som passar dig och din plånbok bäst, allt från mer avancerade system som KNX eller Lutron till det enklare alternativet Plejd.

Garanti på elinstallation i Solna

Inget varar för evigt, men våra installationer har tillräckligt lång livslängd för att våra kunder ska vara nöjda. Även den bästa elinstallationen och väl utförda elarbeten kommer förr eller senare att behöva service eller upprustning i Solna.

Våra elektriker i Solna finns tillgängliga för att ge dig kostnadsfri konsultation om du funderar på en elinstallation men är osäker på hur du ska gå vidare. Vi erbjuder alltid en uppskattning och ett förslag på vad kostnaden kommer att landa på om du väljer våra elektriker i Solna som samarbetspartner för elinstallation. Vi har som ambition att hitta den bästa lösningen för dig till ett pris du anser är rimligt. Välkommen att höra av dig till oss!

Boka en elektriker i Solna

Högkvalitativa elektrikertjänster i Solna

Hos Elex Stockholm, strävar vi efter att erbjuda högsta kvalitet på våra elektrikertjänster, samtidigt som vi är både prisvärda och miljömedvetna. Vår erfarna personal är utbildad i de senaste teknikerna och standarderna, vilket säkerställer att dina projekt utförs på ett säkert och professionellt sätt.

Våra tjänster inkluderar:

  • Elinstallationer för hem och företag
  • Underhåll och reparationer av elektriska system
  • Installation av laddstolpar och laddstationer för elfordon
  • Belysningsdesign och installation
  • Säkerhetskontroller och besiktningar

Lokal elektriker med fokus på kundnöjdhet

  • Som en lokal elektriker i Solna är vi stolta över att kunna erbjuda snabb och effektiv service till våra kunder. Vi värderar kundnöjdhet högt och arbetar hårt för att överträffa dina förväntningar. Oavsett storleken på ditt projekt, kan du lita på att vi kommer att erbjuda en lösning som passar dina behov.